Gardinen & Betten Möller

02562 96655

Moderne Bettsysteme mit Matratzen in Gronau für erholsamen Schlaf

We weten het allemaal... maar we letten er onvoldoende op: De mens brengt de meeste tijd door in zijn bed. De slaap is de belangrijkste bron voor herstel en ontspanning. Een goede slaap is geen luxe, maar noodzaak voor een gezond en krachtig leven.

Voor een nacht of een heel leven lang. De slaapkamer is de ruimte waarin de dag en de nacht elkaar ontmoeten. Waar dagelijks leven en dromen rollen wisselen. Waar mode en ik in spiegelbeeld samenkomen.


Reiniging van uw dekbed

Dekbedden nemen elke nacht ca. 250 ml. vocht op (98% water en tot 2% bestaand uit natriumchloride, ureum, talg, zuren) en geven deze overdag aan de lucht weer af. Zo wordt er per jaar rond de 90 liter vocht opgenomen en weer afgegeven. In de loop van de tijd verzamelen zich in dekbedden gifstoffen en bacteriën. Laat uw donsdekbed daarom elke 3-5 jaar reinigen. Uw hoofdkussen zou u elke 1-2 jaar moeten laten reinigen.

Laat uw donsdekbed daarom elke 3-5 jaar reinigen. Uw hoofdkussen zou u elke 1-2 jaar moeten laten reinigen.

Na een speciale wasgang worden de veren gedroogd en in de gewassen of indien gewenst nieuwe tijk terug gestopt. Het verminderde volume van het dekbed wordt met nieuwe veren aangezuiverd.

Bedden uit eigen productie

Mijn man is niet tevreden over zijn bed, terwijl ik er heel gelukkig mee ben. Hoe is dat te verklaren? Heel vaak wordt de fout gemaakt dat een echtgenoot een bed koopt dat hem of haar het beste bevalt.

Zo verschillend als de mensen en hun slaapgewoontes zijn, zo verschillend moet ook het bed zijn.

Daarom maken wij uw bed op basis van uw individuele wensen. U bepaalt de dikte en vulling van uw dekbed zelf.

Of het nu gaat om zomer- of zachte winterdekbedden, wij adviseren u over de voor- en nadelen en helpen u bij uw keuze voor een nieuw product.


Lattoflex Bedsysteem

Opdat de lichamelijke, geestelijke en psychische krachten zich tijdens de slaap opladen kunnen, doorlopen mensen tijdens de nacht vele, voor het leven nodige processen. Wordt de slaap gestoord, dan worden deze processen doorbroken of vinden in het geheel niet plaats.

Het juiste bedsysteem helpt de slaper zijn wervelkolom – en daarbij zijn tussenwervels – de nodige ontspanning en ondersteuning te geven. Deze opgave vervullen Lattoflex-Bedsystemen door hun constructiewijze.

Een bedsysteem bestaat uit een bedbodem en daarop afgestemd matras. Dat betekent dat de opgave dat zo’n systeem te vervullen heeft verdeeld wordt over 2 delen – anders als bij bijvoorbeeld het binnenvering matras. Bij een bedsysteem ondersteunt de bedbodem het lichaam en past zich aan zijn contouren aan. Het matras past zich vervolgens in detail aan aan de lichaamsvorm. Zij dient te zorgen voor een perfect ligcomfort en idealiter te zorgen voor een droog-warm bedklimaat. Zo wordt een optimale lichaamsondersteuning en daarbij de wervelkolom bereikt.

De Lattoflex Evo-Matras zorgt als bovenste helft van het Lattoflex- Bedsysteem voor het comfort en welzijn. Bij de keuze van grondstoffen wordt bijzonder gelet op milieuvriendelijkheid - zowel tijdens de productie als voor een latere afvalverwerking Daarom is de kern van de Lattoflex Evo-Matras van oudsher uit probleemloos PUR-Schuim gemaakt. De speciaal voor Lattoflex ontwikkelde Schuim-Recepturen leiden tot een materiaal dat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook praktisch. ClimaCell® bestaat voor 95 % uit lucht en is extreem luchtdoorlatend. Vocht dat het menselijk lichaam afgeeft (door adem en transpiratie tot 0,5 liter per nacht) blijft niet in het matras maar wordt afgegeven aan de lucht in de ruimte.

Lattoflex-Bedsystemen heben zich in de loop der jaren honderdduizend maal bewezen en worden voortdurend aan de huidige technische mogelijkheden aangepast. De schotelveren van Lattoflex zijn er in veel verschillende uitvoeringen.

Van standaard lattenbodem zonder verstelmogelijkheid tot aan electrische comfort zitbodems, die niet alleen de slaapkamer tot leefruimte maakt, maar ook in geval van ziekte een grote hulp is. Er is ook grote keuze in matrassen. Zo is er voor iedereen het juiste systeem.